Gertjan_kinesist_fysiotherapist

Gertjan Van Gils / Manueel therapeut

Ik heb niet alleen het diploma master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen optie manuele therapie aan de UAntwerpen, maar ook de postgraduaat manuele therapie aan de Universiteit Gent. Na mijn studies volg ik nog jaarlijks bijscholingen zoals redcord, dry needling, sportvoeding, loopanalyses,… Kortom, ik tracht nog elk jaar andere facetten van de kinesitherapie te ontdekken om een betere kinesitherapeut te worden.

Leni Van Dorst / Kinesitherapeut

Ik heb mijn diploma master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen optie manuele therapie behaald aan de KULeuven. Verder ben ik momenteel bezig met de postgraduaat Manuele therapie in Gent. Ik tracht me dus nog bij te scholen om steeds een optimale zorg te verlenen. In het dagelijkse leven ben ik een heel enthousiast en sociaal persoon. Ik ben er graag bij, en ben graag bezig.

Margot Noël / Diëtiste

In 2017 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als diëtiste en ben nadien meteen aan de slag gegaan in het Sint-Vincentius ziekenhuis in Antwerpen. Hier heb ik de nodige werkervaring kunnen opbouwen om mensen op maat te begeleiden. We bekijken samen jouw hulpvraag en zoeken samen naar haalbare doelstellingen. Je zal dan ook aan de slag gaan met praktische tips en hulpmiddelen. Daarnaast probeer ik mezelf steeds bij te scholen door lesdagen, congressen, … te volgen. ‘Zorg goed voor je lichaam; het is de enige plek waar je verplicht moet leven’. Met dit motto zorgen we er samen voor dat diëten geen opgave is, maar eerder een verrijking.

Kinepraktijk Mobility by 24th Street